Categorieën
Geen categorie

Recensie je hebt een nieuwe volger

https://www.libris.nl/boek/?authortitle=chinouk-thijssen/je-hebt-een-nieuwe-volger–9789044840247

Vandaag heb ik een recensie over het nieuwe boek van Chinouk Thijssen. Je hebt een nieuwe volger is uitgegeven bij Clavis Young Adult. Dit boek heb ik zelf gekocht.

Waar gaat het boek over??

Het boek gaat over Sterre. Die gaat met drie andere bloggers naar een promoreis in Turkije. Alleen hier gebeuren dingen die niet normaal zijn. Zo worden ze gefilmd, maar door wie en wat wilt die van hun. Dat lees je in dit boek.

Wat vind ik van het boek??

Het boek is in 2 perspectieven ingedeeld. Je leest het verhaal uit het perspectief van Sterre & Liz. Door deze verdeling leer je het verhaal perfect kennen. Het lijkt soms net een serie die je volgt, want soms heeft Sterre iets aparts meegemaakt en Liz ook. Dat maakt de balans goed. En het is ook mooi vormgegeven als de dader aan het woord is buiten de verhaallijn om. Dat zijn de zwart gekleurde pagina´s in het boek. Zo heb je duidelijk wie wat zegt. Ik heb echt genoten van dit boek. Ik kon mijn eigen goed inleven en voelde me soms net Sterre. Ik bleek ook veel met het getal 7 te maken in mijn leven. Dit realiseerde ik mij pas na het lezen van het boek. Alle personages zijn stuk voor stuk goed uitgewerkt. Ik heb heel wat boeken van Chinouk gelezen en ik merk echt dat ze per boek beter word. Ga vooral zo door zou ik zeggen. En wat maak jij je boeken allemaal weer spannend tot op het laatste moment. Het was afzien met werken toen ik nog de laatste 10 pagina´s moest. En ik had het echt niet verwacht de dader. En stiekem moest ik wel lachen om het epiloog wat ze met een handlanger van de dader hebben gedaan. Wie het was en wat ze gedaan hebben dat lees je in het boek

Mijn beoordeling van het boek.

Ik geef dit boek 5/5 sterren, want dit is echt een Chinouk boek. Al haar boeken hebben wel iets onverwachts. En je kan niet meer stoppen met lezen. Ik heb dit boek ook gezellig gebuddyread met 2 vriendinnen. Echt leuk om te doen. We gaan dit ook vaker met boeken doen. En naderhand gaan we het bespreken wat we er allemaal van vonden.

Ik hoop dat ik je weer zie bij een volgende blogpost. En mocht je nieuwsgierig zijn naar dit boek bij de foto vind je een link waar je hem kunt bestellen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s